Meldingen

Het Kaspersky-programma geeft meldingen weer om je te informeren over diverse gebeurtenissen die zijn gerelateerd aan de computerbeveiliging (bijvoorbeeld: er is een kwaadaardig object gedetecteerd, programmadatabases worden bijgewerkt of Network Attack Blocker is uitgeschakeld). Meldingen worden in de rechterbovenhoek van het scherm en in Berichtencentrum weergegeven. De weergave van meldingen hangt af van opties die zijn ingesteld in systeem-instellingen voor meldingen.

Opmerking: Sommige meldingen worden het eerste uur na de installatie van het Kaspersky-programma mogelijk nog niet weergegeven.

Ongeacht of meldingen zijn ingeschakeld of uitgeschakeld, alle informatie over gebeurtenissen die zich voordoen tijdens de werking van het programma wordt in de rapporten van het programma weergegeven.

Meldingen over gebeurtenissen die je beveiliging kunnen beïnvloeden uitschakelen

Geluid bij melding uitschakelen

Meldingen over speciale aanbiedingen en promoties uitschakelen